Afbeelding
Foto:

Donderdag 23 november 17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster Eucharistieviering (Nederlands)

18.30 Mariahout Zusters van Barmhartigheid
Eucharistieviering

Na afloop van de viering wordt er door de zusters een kop koffie geschonken.

Vrijdag 24 november
17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Nederlands)

18.30 Lieshout Franciscushof
Eucharistieviering

Intentie in deze viering voor: Mieke van den Biggelaar-Braken (verj)

Zaterdag 25 november
09.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Nederlands)

18.30 Mariahout O.L. Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering Gezinsviering

Intenties in deze viering voor: Driek en Jaan van den Heuvel- Vogels, Martinus en Hendrika Vogels-van den Heuvel, Jan en Agnes Rooijakkers-Huijbers, Toon Mennen (mged), Lena Donkers (mged).

De kinderen mogen een lampion meebrengen. Na afloop van de viering is er een lampiontocht door het park.

Zondag 26 november
09.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Nederlands)

09.30 Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie
Eucharistieviering m.m.v. kerkkoor Caeciliaviering. Mevrouw Jo Rovers-van den Berkmortel is 25 jaar lid van het kerkkoor.

Intenties in deze viering voor: Kees Buijs (par), Overleden ouders Jeurgens-van Oekel (verj vader), Wies Pijnenburg– Domensino, Theo en Betsie van Brug–Smits (par), Wim Scheepers (par), Truus Zijp (par), Overleden ouders Stef en Miet van Bommel–van Lierop en hun zonen Ben en Sjef, Bertus Verbakel en Astrid, Bijzondere intentie uit dankbaarheid, Tot welzijn van de parochie.

09.30 Lieshout Sint Servatiuskerk
Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Sjaan van den Heuvel-van Asseldonk, Petronella van Hoof, Sjef van Vijfeijken (sterfdag), Rien Roelofs, Theo Kanters.

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Lambert en Betsie Vogels-Dekkers en Ger de zoon, Antoon van den Eijnde, Corrie Vereijken-van de Bogaard, Frans Toonen en echtgenote Gerda Toonen-Daniëls, Anneke Pepers-van Vijfeijken, Tonnie van Vijfeijken-Jeurgens, Ad Loos en zoon Johan, Miep de Fost-van de Kerkhof, Jacques van den Enden, uit dankbaarheid t.b.v. 70 jarig bestaan van de Vrouwenbeweging en alle overleden leden van de Vrouwenbeweging,

Maandag 27 november
17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Duits)

Dinsdag 28 november
17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Nederlands)

Woensdag 29 november
09.00 Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering

17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Duits)

19.00 Aarle-Rixtel Mariakapel
Rozenkransgebed

Mededeling:
In de adventsperiode gaan we weer een voedselinzameling houden voor de minderbedeelden van Laarbeek. Bij de Plus en de Emté kan men sparen voor boodschappenpakketten. Mocht u die zegels niet sparen of over hebben dan willen wij ze graag hebben zodat wij er dan boodschappenpakketten voor kunnen halen en die verdelen onder de minderbedeelden van Laarbeek. U kunt de zegels inleveren op het parochiecentrum, Kerkstraat 3 te Beek en Donk. Helpt u ons om de minderbedeelden een mooie Kerstmis te bezorgen.

Zondag 26 november is de nationale open kerkendag. De Onze Lieve Vrouw Presentatiekerk te Aarle-Rixtel en de Michaëlkerk zullen die dag open zijn, er worden dan rondleidingen gegeven in de kerken. U bent van harte welkom! De Michaëlkerk is geopend van 13.00 tot 16.00 uur, mensen van de Heemkunde verzorgen de rondleidingen in de kerk. Het Leonardusgilde en het Antoniusgilde zullen deze dag ook aanwezig zijn.