Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Vier dagen uit je dak met Trax 11

Redacteur: Stijn Geene

Aarle-Rixtel - Het carnavalsseizoen is inmiddels weer begonnen. Lekker hossen, springen en de polonaise lopen. Aankomend jaar kan de jeugd ook los gaan op de beste carnavalsmuziek. Zo kunnen ze dus ook de echte sfeer van carnaval proeven. Dat wordt vier dagen volop uit je dak gaan.

Wat is Trax 11?
Trax 11 is vier dagen feesten met vrienden. ''Het is een feest speciaal voor de jeugd vanaf 12 tot en met 17 jaar. Er wordt geen alcohol geschonken waardoor het een feest is en blijft voor iedereen onder de 18'', vertelt Patrick Bruinsma, een van de organisatoren. ''Er komen gave dj's die muziek draaien waarop iedereen zijn dansmove's kan laten zien. De beste dansmove is natuurlijk de polonaise. Deze dansmove mag natuurlijk niet ontbreken tijdens carnaval. Ook is er een gave lichtshow.'' De naam Trax 11 komt van tracks, wat lied betekent en 11, het gekkengetal van carnaval. Het is dus een korte krachtige naam die precies aangeeft wat het feest inhoud. Dit samen maakt het, het beste carnavalsfeest van heel Laarbeek. Het wordt dus vier dagen genieten.

Waarom wordt Trax 11 georganiseerd?
Trax 11 wordt de opvolger van Carnabeats. Vroeger ging er veel jeugd naar Carnabeats. Maar toen het ophield was er geen plek meer waar de jeugd naar toe kon tijdens carnaval. Daarom vonden de organisatoren ook dat er een nieuwe plek moest komen waar de jeugd carnaval kon vieren. De organisatoren zijn bij elkaar gekomen en hebben een geweldig feest georganiseerd. Ze hebben een soort Carnabeats 2.0 gemaakt. Ze gaan dus verder op het succes van Carnabeats. Ze hopen dus ook dat veel jongeren willen komen en mee willen feesten. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Op internet zijn de verkoopplaatsen te vinden. Op social media kun je zien welke DJ's er komen. Bijna elke dag worden er nieuwe DJ's bekend gemaakt. Misschien zit jouw favoriete DJ er wel tussen. Het duurt nog even maar zodra carnaval begint, begint ook het gaafste feest van carnaval. Het is nu nog maar een kwestie van aftellen voordat dit geweldige feest kan beginnen.

Afbeelding