Archieffoto 2016
Archieffoto 2016 Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Winterbos Fair in het kerstbomenbos

Aarle-Rixtel – Het is weer zover op zondag 10 december. De 5de editie van de winterbos Fair vindt dan van 12.00 tot 17.00 uur plaats in het kerstbomenbos van de Fam. Schuurmans. Dit betoverende bos, gelegen langs de weg van Aarle-Rixtel naar Bakel, is een sprookjesachtige locatie voor dit evenement, waarbij zij streven naar een brocante, nostalgische uitstraling in de warme sfeer van kerst.

Gezelligheid en saamhorigheid staan deze dag voorop. Gedurende de openingstijden staan er door het bos een 30-tal kramen met een divers aanbod van waren, lekkere hapjes, drankjes en ambachten. Dit jaar zijn ook de uilen weer aanwezig, evenals een aantal roofvogels en natuurlijk wordt er passend gezang ten gehore gebracht door een koor en een muziekgroep, welke allemaal bijdragen aan die gezellige warme sfeer. Ook de kerstman maakt zijn opwachting in het bos en trakteert de kinderen op iets lekkers. Tevens kunt u een kerstboom van uw keuze uitzoeken en laten verpakken om direct mee naar huis te nemen.

Kortom... ook dit jaar is er weer veel te beleven voor jong en oud. De Winterbos Fair is gratis toegankelijk en ook kunt u er gratis parkeren op het achterliggende veld. Graag begroeten zij u in het sprookjesachtige bos op hun gezellige Fair waar kwaliteit, creativiteit en verbondenheid op harmonieuze wijze hand in hand gaan. Plaats dit sfeervolle evenement alvast op uw agenda.