Afbeelding
Foto:

Gezellige, drukke prinsenreceptie bij CV De Heikneuters

Mariahout – Nu de meeste prinsen in de omgeving bekend zijn staan de recepties voor de deur. Het Heidurp mocht dit jaar aftrappen en was als eerste aan de beurt in Laarbeek. Zaterdag 25 november was het dan zover. Het werd een mooie, drukke, gezellige receptie.

Prins Freddy en prinses Natascha, adjudant Twan en hofdame Esther lieten mooi alles op zich afkomen en hadden ontzettend genoten. Als eerste werden ze gefeliciteerd door jeugdprins Job, jeugdprinses Jasmijn en het hele gevolg. Alle drie de dansmariekes groepen inclusief leiding waren aanwezig en zette hun beste beentje voor.

Nadien kwam, de Hoge Raad, bestuur, jeugd bestuur, de Raad van 11 met het gevolg. Familie, vrienden, buurtgenoten maar ook collega's, ze waren er allemaal om het prinsenpaar te feliciteren. Zeer mooi was het optreden van de kinderen van de hoogheden. Deze hadden een heuse pinguïn dans ingestudeerd en het was mooi om de hoogheden zien te genieten. Tussendoor kwam ook nog de eigen sambaband Heisa een optreden verzorgen. Verder waren de carnavalsverenigingen van de omliggende dorpen ook aanwezig, Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Keldonk, Zijtaart. Als laatste waren de vrienden aan de beurt. Dit was een leuk spektakel. Met een eigen voetbalteam kwamen ze op oftewel FC VVVVVVVVVVVVVVV. Ze hadden aan alles gedacht want ze hadden zelfs een assistent-trainer en vooral niet onbelangrijk Licky, de mascotte van het Heidurp.

Het geheel werd de gehele avond muzikaal omlijst door onze Grottendorfer blaaskapel en Dj. Toen alle felicitaties voorbij waren werd er dan ook nog tot in de late uurtjes doorgefeest. Bij zaal 'de Pelgrim' was het de gehele avond een gezellige drukte en kunnen ze terugkijken op een zeer geslaagde, fantastische receptie. Prins Freddy eindigt altijd met zijn leus ''Nou goan we knalle mi zun alle'' en dat er geknald is, dat is zeker…..

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.