Afbeelding
Foto:

Receptie Jeugdcarnaval CV De Heikneuters

Mariahout – Voor de jeugd van CV De Heikneuters vond zaterdag 25 november de receptie plaats. De hoogheden en de raad waren er helemaal klaar voor.

Er werden vele handjes geschud door ouders, broers en zussen, opa's en oma's, peetooms en peettantes. Ook diverse sportclubs, buurtverenigingen en vrienden waren er aanwezig. De grote hoogheden waren natuurlijk ook aanwezig. Ze hadden nog een mooie verassing in petto en wel een gouden plaat voor heel de groep. Ze hebben namelijk samen met de amazing 8 een geweldig lied opgenomen.

Ook de Laarbeekse carnavalsverenigingen kwamen Prins Job en Prinses Jasmijn, adjudant Tum, hofdame Fieke en nar Peer plus de hele raad van elf feliciteren. Het was een kei gezellige drukte. Er werden vele cadeautjes gegeven en vooral veel snoep. Muziek was er ook o.l.v. DJ Johan. Daar werd ook gretig gebruik van gemaakt door lekker te dansen en te hossen. De mini en kleine garde plus de grote dansmariekes lieten weer hun schitterende dans zien.

Het was een zeer geslaagde middag. Na afloop nog lekker friet gegeten en wat gerust van alle drukte. Daarna gingen ze nog naar de receptie van de grote hoogheden, Prins Freddy, Prinses Natascha, adjudant Twan en hofdame Esther. Na deze receptie gingen ze huiswaarts met een goed gevulde tas met snoepgoed en cadeautjes.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.