Afbeelding
Foto:

Sint en Pieten op bezoek in het Laarhuys

Lieshout - Wat was het weer spannend en wat duurde het wachten lang. Maar zondagmiddag was het eindelijk zo ver. Sint kwam op bezoek bij het Laarhuys in Lieshout en bracht twee pieten mee.

Na de ontvangst sprak de Sint met de bewoners van alle afdelingen. De ontmoetingsruimten waren prachtig aangekleed met tekeningen en slingers. Sint en Pieten waren erg verrast door de sfeer en gaven ook de begeleiders een welverdiend compliment voor hun inzet en enthousiasme. Ook was de Sint erg blij dat vele ouders naar deze middag waren gekomen om te zien hoe de kinderen genoten van dit bezoek.

Na de vertederende woorden van de Sint en het zingen van de nodige Sinterklaasliedjes kregen de bewoners ook nog een cadeautje. Bovendien had de Sint ook nog een verrassing bij voor alle bewoners, Een lekkere pak koekjes, voor iedereen wat anders zodat ze de eerste dagen wat lekkers bij de koffie of thee hebben. Dit was mogelijk gemaakt door Jeurgens Banket- Biscuit- en Chocoladefabriek uit Beek en Donk, bedankt voor deze bijdrage! Iedereen bedankt voor deze mooie middag!