Vlnr: Joan Briels, Nicole Verhoeven en Erik van Haperen
Vlnr: Joan Briels, Nicole Verhoeven en Erik van Haperen Foto: Joost Duppen

De Werkgroep in een nieuwe jas… Gewoon Doen!

Het stekelvarken-logo van De Werkgroep is na jaren aan vervanging toe. Er is gekozen voor een eigentijdse huisstijl en slogan die past bij de vertrouwde en nieuwe gezichten van de partij. Daarbij hoort een actief, herkenbaar en vooruitstrevend nieuw logo. Onderscheidend door de krachtige uitstraling in de vorm van een drie letterige herkenbaarheid van onze partijnaam: Afgekort DWG; De Werkgroep. Midden in de D van De zit een icoontje verwerkt dat staat voor de vooruitstrevendheid en actiegerichtheid van deze partij. De W in het logo kan gezien worden als persoon. De Werkgroep is een "mensen-partij" die het gewoon samen wil doen met de inwoners van Laarbeek. Door hen erbij te betrekken en op te komen voor zaken en belangen die er echt toe doen. De W staat ook voor Werk en de G voor Groep, samengevoegd De Werkgroep, de partijnaam van Laarbeeks grootste coalitie partij.

En dan de nieuwe verkiezingsslogan van De Werkgroep: GEWOON DOEN! Door velen gezien de afgelopen weken bij Laarbeekse maatschappelijke voorzieningen zoals scholen, gemeenschapshuizen, horeca, winkels, bedrijven en nog veel meer. Deze in oranje geschreven Gewoon Doen! slogan is afkomstig van De Werkgroep. "Als politieke partij blijven we staan voor 'Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen'. En dat doen we zo 'gewoon' mogelijk", aldus Erik van Haperen, raadslid en campagneleider bij De Werkgroep. "In de communicatie van De Werkgroep zie je de vernieuwde huisstijl zeker terug; via de lokale media, onze Facebookpagina en website www.dewerkgroep.nl. Wij als De Werkgroep delen onze standpunten en blijven hierover uiteraard in gesprek met Laarbeekse inwoners", vervolgt Erik van Haperen. "Daarnaast om onze herkenbaarheid tussen de mensen op straat een frisse opvallende look mee te geven gaan we ook letterlijk voor een nieuwe jas. Op bijgaande foto staan links van mij Werkgroep lijsttrekker -huidig wethouder Sociaal Domein-, Joan Briels en onze nieuwe nummer twee op de lijst, Nicole Verhoeven uit Aarle-Rixtel", zo meldt Erik enthousiast.

Laarbeek is op de goede weg bezig en De Werkgroep blijft hierop doorpakken. Zet zich samen met u blijvend in voor gemeenschappelijke belangen, nu en in de toekomst. De Werkgroep omarmt en koestert onder andere activiteiten zoals Winterplein in het Park, gehouden afgelopen weekend in het Openluchttheater te Mariahout. Met de vernieuwde uitstraling en vertrouwde betrokkenheid gaat de Werkgroep samen met u de verkiezingen in.

De Werkgroep: "Gewoon doen!"

Afbeelding