Afbeelding
Foto:

Gezellige en geslaagde prinsenrecepties CV De Raopers

Lieshout - Bij Zaal De Koekoek vonden zaterdag 9 december de jaarlijkse prinsenrecepties plaats van CV De Raopers. Jong en oud kwam de Jeugdhoogheden en Prins Arjan dun Urste met zijn Adjudant Patrick feliciteren met hun 'heerschap' over de gemeente Lieshout.

Om 14.11 uur werd de aftrap gegeven door de Jeugdhoogheden en hun Jeugdraad. Om iedereen te verwelkomen begonnen ze met een dans op het swingende nummer 'Footloose'; allemaal de voetjes van de vloer. Na een woordje van Prins Siebren was er gelegenheid om te feliciteren. Ouders, opa's, oma's, familie, vrienden en verenigingen waar de jeugd lid van is kwamen feliciteren en brachten cadeautjes mee. Ze werden getrakteerd op een spetterend eerste optreden van de mini Raoperinnekes, Een primeur voor de Raopers; de Dansmariekes in het klein! Kortom een geweldige middag voor de Jeugd van Raopers.

Prins Arjan dun Urste en Adjudant Patrick openden om 19.11 uur de receptie. Ze werden verwelkomd door de jeugdhoogheden en hun jeugdraad. De felicitaties begonnen met hun vriendengroep 'de Vergane Glorie', gevolgd door familie, vrienden, collega's. De carnavalsverenigingen van Laarbeek en Gerwen waren ook van de partij met hun hoogheden. Na de receptie barste het feestje los. Iedereen bedankt voor het gezellige en geslaagde feestje. Alaafff.