Afbeelding
Foto:

Vrouwelijke ondernemers gezocht

Meierijstad Fight Cancer Night

Boerdonk – Meierijstad Fight Cancer Night heeft al ruim voldoende deelnemers voor Fight Cancer Night! Nu zijn ze nog op zoek naar vrouwelijke ondernemers.

Wat is het voor evenement?
De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. Natuurlijk zijn ondernemers druk bezig met ondernemen maar ook willen ze meer tijd besteden aan sport. Daarnaast zijn ondernemers enorm begaan met Goede Doelen. Dat gaan ze dus combineren in dit evenement.

Wat zoeken jullie?
Ze zoeken 12-16 ondernemers uit de omgeving van Boerdonk die vanaf februari 2018 samen, onder intensieve begeleiding van Meliani Fight en Fitness uit Veghel, worden getraind in het (kick)boksen. Inmiddels hebben zich maar liefst al 11 kandidaten gemeld. Het evenement is daarom al zowat vol geboekt. Mocht je dus nog interesse hebben, meld je dan snel aan.

Waarom gekozen voor Kickboksen?
De associatie met kickboksen is bewust gedaan. Niet alleen wordt je van de traningen enorm fit maar leef je met je mede-ondernemers ook toe naar een ultieme climax. De finale! Op zaterdag 18 augustus 2018 staan de boksers tegen elkaar in de ring al tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, leuke ringdames, entertainment, etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?
Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen de organisatie die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren voor dit mooie doel.

Meer info?
Check hun website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.