Afbeelding
Foto:

Stichting Cornelius van Boerdonk vraagt om uw stem

Boerdonk - In het kader van burgerparticipatie heeft de gemeente Meierijstad Stichting Cornelius van Boerdonk aangemeld voor de vrijwilligersprijs 'Meer dan Handen'. De stichting heeft het beheer en onderhoud van de Kloostertuin in Boerdonk.

Dat betekent dat ongeveer 25 vrijwilligers, elke week het onderhoud van de omgeving van de school, kerk en gemeenschapshuis bijhouden evenals het beheer van de Cornelius kapel, dierenverblijf, jeu de boulesbaan, oorlogsmonument, kloostertuin, schaatsbaan, skate ramp, evenementen terrein en dahliatuin.

In de praktijk betekent dit dat elke donderdag door de vrijwilligers het gras gemaaid wordt, hagen geknipt, afval wordt verzameld en de dieren worden verzorgd. Met kerstmis zorgen ze voor een kerstboom in het dorp en verder ondersteunen ze de verenigingen en school die evenementen organiseren in de kern.

De vrijwilligers van Cornelius doen hun werk met veel inzet en plezier. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering. U kunt mede bepalen wie wint en u kunt stemmen tot 30 januari 2018. Om te stemmen gaat u naar www.vrijwilligersprijzen.nl en kies lokaal. U stemt vervolgens op 'Corneliusstichting zorgt voor een mooi Boerdonk'. Breng uw stem uit op hen, dank u alvast. Stichting Cornelius van Boerdonk wenst u fijne feestdagen en een goed 2018.