Geslaagde receptie Omroep Kontakt

Beek en Donk - Omroep Kontakt bedankt iedereen die de omroep zaterdag 16 december een warm hart kwam toedragen. Ook dank voor de gulheid van de giften die de omroep deze dag mocht ontvangen.

Het was geweldig dat zoveel mensen de moeite namen om in de toch al drukke maand december naar het ontmoetingscentrum in Beek en Donk te komen om de omroep te feliciteren met het 25-jarig bestaan. Het was een geweldige middag. De bijdragen van ruim €2.000,00 zullen ze besteden aan de aanschaf van nieuwe apparatuur voor in de live radiostudio. De dank voor al die bijdragen is groot.

Omroep Kontakt vervolgt het programma de komende weken met: 29 december: Live uitzending Kwizut van 18.00 tot 24.00 uur. 4 februari: Laarbeeks Liedjesfestival in de Dreef in Aarle Rixtel, aanvang 14.00 uur. Carnavalsdagen: De 4 Dol Dwaze Kontaktdagen in de Carnavalsstudio van Omroep Kontakt, met diverse live optredens van artiesten en blaaskapellen. 24 maart: Nederlandse Dag met artiesten als Django Wagner in Aarle-Rixtel, locatie: Bij van Dijk. Meer informatie volgt in het nieuwe jaar.