Afbeelding
Foto:

Team Twaalf25 haalt €3.312,10 op

Mariahout – Het Alpe d'HuZes team, Team Twaalf25, heeft op donderdagavond 28 december een bingo gehouden bij Café Slaats & Bo. Het team bestaat uit Geer van Doorn, Joris Dekkers, Serge van Hout, Maarten Gilsing, Bart Donkers en Elke Dekkers. Met deze bingo probeerden zij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF.

Allereerst willen zij alle sponsoren bedanken die deze avond tot een groot succes hebben gemaakt. Na een avond waarin 251 bingokaarten en ruim 1300 lotjes werden verkocht, -tig prijzen werden verloot, honderden drankjes bezorgden en er vele bittergarnituurtjes werden besteld, kunnen zij bekendmaken dat ze een bedrag van maar liefst €3.312,10 hebben opgehaald. Geweldig! Het team wil iedereen hartelijk bedanken voor de sponsoring en komst!

Uiteraard gaan zij nog meer acties/evenementen organiseren, één daarvan is de potgrondactie waarmee in maart in Mariahout en Lieshout langs de deuren gaan. Dit is goede kwaliteit potgrond (zak 40L) voor binnen én buiten. De potgrond is vanaf januari verkrijgbaar door een mail te sturen naarteamtwaalf25@gmail.com, hun Facebookpagina of via een van de teamleden van Team Twaalf25.