Nieuwjaarsreceptie en ALV 'De Laarbeekse Veteranen'

Beek en Donk - De Vereniging 'De Laarbeekse Veteranen' houdt zaterdag 13 januari in Café-zaal De Tapperij hun Nieuwjaarsreceptie. Aansluitend op de receptie volgt de Algemene Leden Vergadering. Naast het afleggen van verantwoording over het afgelopen verenigingsjaar zullen ook de plannen voor het nieuwe jaar worden besproken.

Hierbij komt ook de viering van het 45 jarig bestaan ter sprake. Die 45 jaar is dan misschien niet echt een Jubileumjaar maar toch ook te belangrijk om zomaar voorbij te laten gaan. Een ander punt is het aftreden van de heren Harry van Keulen en Pieter Driessens als bestuurslid. Beide heren hebben er dan een termijn van 13 jaar in het bestuur opzitten en vinden het tijd worden dat anderen het stokje gaan overnemen.

Leden van de Laarbeekse Veteranen die belangstelling hebben voor een bestuursfunctie kunnen zich aanmelden bij de voorzitter of de secretaris.

Na de Algemene Leden Vergadering is er tijd om bij te praten en de kas te spekken via een loterij. De middag wordt afgesloten met het bekende Indisch buffet.

Bent u een Laarbeekse veteraan, maar nog geen lid; u kunt zich aanmelden bij de secretaris via veteranenlaarbeek@gmail.com.