u
u Foto: Joost Duppen

Win gratis kaartjes voor RetrO&U

Kaartverkoop Carnavalsconcert O&U 2018 van start

Beek en Donk - Het jaarlijks terugkerende carnavalsconcert van Harmonie Oefening en Uitspanning is bijna zover. Op zaterdag 3 en 9 februari worden deze gehouden. Dit jaar is het onder de naam RetrO&U waarmee ze aansluiten bij het thema van Carnaval: van Bloemetjesgordijn tot Dansfestijn! Alle klassiekers zijn te horen, van de Beatles, de Rolling Stones, tot aan de nummers van Ja Zuster, Nee Zuster.

Kaarten zijn te koop bij de vaste punten: Bloematelier De 4 Seizoenen op het Piet van Thielplein en bij Fietsvakman van den Berg op het Heuvelplein. Voor €13,00 kun jij hierbij aanwezig zijn.

Voor het eerst dit jaar zijn de kaarten ook te koop via het internet. Op www.ticketkantoor.nl/shop/retroenu kunnen de kaarten besteld worden. Op deze website kunnen de tickets thuis worden betaald en geprint.

Dit jaar willen de O&U mensen graag in het zonnetje zetten door ze gratis naar het carnavalsconcert te laten gaan op zaterdag 3 februari. Stuur een korte motivatie waarom je vriend, vriendin, opa, oma, vader, moeder, neef, nicht, buurman of buurvrouw het verdient om naar dit concert te gaan. De leukste elf inzenden worden beloond met twee vrijkaartjes.

Stuur daarom nu jouw motivatie naar vrijkaartjesoenu@gmail.com en wie weet wordt diegene die jij aandraagt wel gekozen, en ziet de O&U hem of haar graag terug bij RetrO&U op 3 februari.