Afbeelding
Foto:

Kaartverkoop Toneelavonden Gèr Gespeuld

Boerdonk - Op de Coxsebaan 5 te Boerdonk gaat op zaterdag 6 januari klokslag 10.00 uur de achterdeur van de woning van Peter en Arna Vogels open en start de kaartverkoop van toneelvereniging Gèr Gespeuld.

De mensen die dan voor de deur staan krijgen de 1e keus op de beschikbare kaarten met dien verstande dat ze maximaal 10 kaartjes per persoon kunnen kopen. Als deze mensen hun kaartjes hebben dan wordt de hoorn op de telefoon gelegd en zijn Peter en Arna telefonisch bereikbaar voor het afhandelen van bestellingen.

Dit jaar speelt Gèr Gespeuld de klucht: 'Ik ben geheel de uwe, meneer Visser' van Carl Slotboom. Hoofdpersoon zijn Guus Visser en Bea Schouten, 2 ietwat wereldvreemde 40ers die voor het eerst in hun leven verliefd worden. Ze worden daarbij in de gaten gehouden door de naaste families. Wat een roddelblad, een bordeel, een chagrijnige oberes en een fotograferende journalist daarmee te maken hebben kan je zien op 2, 3, 4, 7, 9 en 10 maart in Theater Den Hazenpot te Boerdonk, elke avond vanaf 20.00 uur. Kaartjes kosten nog steeds maar €5,00 en zijn zoals gezegd te koop bij Peter en Arna Vogels, Coxsebaan 5 te Boerdonk telefoonnummer 0492-366516. De toneelvereniging heet u alvast van harte welkom. Kijk ook op www.gergespeuld.nl en Facebook.