Bowen Straatman en Hans Vereijken
Bowen Straatman en Hans Vereijken Foto:

PNL kijkt vooruit!

Allereerst wensen wij iedereen een gezond en gelukkig nieuw jaar; dat 2018 voor u allen een goed jaar mag worden, in alle opzichten. 2018 is voor u ook een jaar om te kiezen; op 21 maart wordt een nieuwe gemeenteraad gekozen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen welke kant het opgaat met en in Laarbeek. En ja, er valt wel degelijk te kiezen: doorgaan op de huidige weg van de huidige coalitie of moet het toch anders?

PNL wil graag de gang van zaken binnen Laarbeek anders aanpakken. Hoofdpunt hierbij is het op orde brengen van de gemeentelijke financiën, de basis van alles. Nu staat Laarbeek de komende jaren in het rood, zijn de financiële risico's groot, worden de spaarpotten aangesproken én stijgen de lasten met tientallen procenten. En nog heeft Laarbeek op de begroting een fors structureel tekort van 2% voor de komende jaren. Kortom: de financiële vooruitzichten zijn niet goed. Daar willen wij aan werken, besparen, ombuigen, zonder verdere verhogingen van de woonlasten.

PNL heeft altijd een grote bijdrage gehad in de goede financiële positie die Laarbeek gekenmerkt heeft. Mede hierdoor zijn belangrijke voorzieningen in alle kernen gerealiseerd. Voor de toekomst willen wij deze behouden en waar noodzakelijk ook uitbreiden.

Naast het weer gezond maken van de Laarbeekse financiën zijn er natuurlijk vele andere zaken die onze aandacht hebben: woningbouw, onderhoud wegen, zorg, verkoop industriegronden, etc. Dit kunt u allemaal lezen in ons nieuwe verkiezingsprogramma dat binnenkort gepresenteerd zal worden.

PNL heeft een goed en enthousiast team klaar staan om het politieke en bestuurlijke werk te gaan doen. Jonge mensen die zich, mede door Jong-PNL, betrokken voelen en betrokken willen zijn, ervaren mensen uit de politiek en mensen die in de kernen actief zijn.

Met onze lijsttrekker Bowen Straatman willen wij aan de jongeren laten zien dat politiek ertoe doet. En met onze ervaren mensen, zoals ook Hans Vereijken, zorgen we voor deskundigheid en ervaring in bestuurlijk Laarbeek.

PNL gaat met een goed gevoel 2018 in. Samen met u willen we vooruit kijken naar een mooi Laarbeek!

PNL

Afbeelding