Afbeelding
Foto:

Gezelligheid kent geen tijd bij de alleengaanden

Mariahout - De eerste alleengaanden bijeenkomst in het nieuwe jaar werd traditiegetrouw gehouden bij huize van den Heuvel in Mariahout. De werkgroep had gezorgd voor een hapje en drankje.

Ze mochten ruim het dubbele aantal gasten van vorig jaar verwelkomen. Achterom en voorom kwamen de gasten binnendruppelen. Zo hoort het ook. Mensen moeten zich thuis voelen en dat gebeurde dus ook. Aan tafel tijdens de koffie werden al de nieuwtjes uitgewisseld en de aaaa's en oooo's waren niet van de lucht. Na de koffie werd er een glaasje geschonken. De werkgroep gaf ook even een toelichting voor de activiteiten tot juni. De blije en lachende gezichten en 'o dat is leuk', kwam dan ook steeds terug. Zoals iedereen ondertussen weet zijn de activiteiten altijd op zondagmiddag. In de loop van het jaar gaan naast de diverse ontspanningsmiddagen meer huiselijke bijeenkomsten plaatsvinden. De eenzaamheid proberen ze hiermee uit te bannen en de mensen die alleen zijn toch wat leuks te bieden. Er is immers veel behoefte aan zulke bijeenkomsten.

De volgende bijeenkomst is op zondag 18 februari. Ze gaan dan gezellig jeu de boules spelen. Dit vindt plaats op sportpark De Heibunders in de ruimte van de vereniging. Aanvang 14.00 uur. Eigen bijdrage €7,50. Zijn er personen die zich aan willen melden, dan is dat mogelijk via Zorg om het Dorp of via mail: gerdinia@hotmail.com.