Afbeelding
Foto:

Ludieke kneutervergadering CV De Heikneuters

Mariahout - De jaarlijkse zeer nuttige en ludieke Heikneutervergadering werd vrijdag 5 januari gehouden. Ditmaal bij ex-Prins Joan. Dit is ook door de jaren heen een traditie geworden, om de nieuwe Prins op de hoogte te brengen van het wel en wee van de Betonnen Heikneuter.

Deze kneutergroep werd opgericht op 12 december 2003 door ex-Prins Henk Schepers. Deze kneutergroep bestaat uit ex-Prinsen van de afgelopen 14 jaar.

Om klokslag 20.48 uur werd deze ludieke vergadering geopend door toezichthouder Wim Hagelaars, die dit voor de laatste keer deed (hij gaat met pensioen). Samen met ex-Prins Joan en voorzitter van de Kneutergroep Hein Gilsing werd het reglement tot in de puntjes en komma's toe doorgenomen. Prins Freddy en adjudant Twan moesten alle Prinsen op volgorde zetten met geboortedatum erbij, wat niet mee viel, maar wat ze uiteindelijk toch voor elkaar kregen.

Bij de kascontrole bleek dat er voldoende in kas was voor de komende jaren.

Toen alles onder controle was, werd het glas geheven op het 14-jarig bestaan van deze Kneutergroep. Ook moest Prins Freddy een Kneuterke maken en dat ging niet onaardig, mede door de hulp van adjudant Twan. Deze wordt vrijdag 12 januari onthult als de betonnen Heikneuter wordt geplaatst in de tuin van Prins Freddy en Prinses Natascha. "Nou goan we knalle mi zun alle."

Kletsavonden C.V. De Heikneuters
Vorige week stonden er verkeerde data voor kletsavonden van CV De heikneuters in DeMooiLaarbeekKrant, waarvoor excuus. Er zijn nog een aantal kaartjes voor de 2e avond (26 januari). De eerste en derde avond zijn uitverkocht. Heeft u hier interesse in, dan kunt u contact opnemen met Henk van Duijnhoven, tel. 06-12674967. Ben er vlug bij, want op is op.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.