Miss FamilyColorBuffelrun 2017
Miss FamilyColorBuffelrun 2017 Foto:

Ook kinderen in het zonnetje gezet!

Deelnemers Buffelrun kiezen Miss & Mister Buffelrun 2017

Boerdonk – Tijdens de Feestmaand december stond er voor de deelnemers aan de Buffelrun 2017 nog een bijzondere activiteit op het programma. Zij konden stemmen op hun favoriete Miss & Mister Buffelrun 2017! En natuurlijk werden ook de kinderen niet vergeten.

De Buffelrun natuurlijk bekend om het neer zetten van fantastisch obstaclerun voor een lage prijs. Een super dag voor alle deelnemers. Dat kan ook alleen maar door de inzet van honderden vrijwilligers waarvan de meeste uit Boerdonk komen. Maar er komen er ook veel uit de regio!

De vrijwillige fotografen maken natuurlijk prachtige foto's van het evenement. Maar liefst 14.000 plaatjes zijn er geschoten. Na de run hebben deze fotografen ook een groot aantal kanshebbers aangedragen om te worden gekozen tot Miss & Mister Buffelrun 2017. Maar ook Miss & Mr. FamilyColorBuffelrun. Door een objectieve stemming binnen de fotografengroep zijn er uiteindelijk in elke doelgroep overgebleven.

En daarna was het de beurt aan de buitenwereld. De stemming is inmiddels gesloten en de prijswinnaars zijn bekend. De winnaar onder de mannen kwam uit Hilversum, Miss Buffelrun uit Veghel, Mr. FamilyColorBuffelrun uit Beuningen en Miss FamilyColorBuffelrun uit het eigen Boerdonk. Zij ontvingen van de organisatie de winnende foto, komen hiermee ook op het het e-ticket en krijgen een gratis toegangskaartje voor 2018. Daarnaast kregen ze ook een leuk cadeau (Rituals pakket voor de volwassenen en bioscoopkaartje voor de kinderen) van sponsor Rabobank Uden - Veghel. Namens de organisatie, van harte gefeliciteerd!

De voorbereidingen voor de Buffelrun 2018 zijn al weer gestart. Check vooral www.buffelrun.nl. De kaartverkoop start 19 februari om 18.00 uur!

Mister FamilyColorBuffelrun 2017