Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - Voor de Heemkundekring 't Hof van Liessent wordt een vrijwilliger gezocht die verschillende mappen en gegevens wil helpen digitaliseren. De vrijwilliger moet goed met de computer overweg kunnen en interesse hebben in activiteiten van de Heemkundekring (geschiedenis van Laarbeek).

De werkzaamheden kunnen in de heemkamer gedaan worden maar ook thuis. De Heemkamer is in ieder geval op woensdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak open.

Voetbalvereniging Sparta'25 heeft al enkele jaren met volle tevredenheid een G-elftal binnen de club. Dit elftal bestaat uit mannen en/of vrouwen met en beperking. Vanwege de toename van spelers willen ze graag een 2e team opstarten. De trainingsdagen zijn nog niet bekend, dit gaat in overleg met de leiding en trainer. De speeldag is altijd op zaterdag.

Neem voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures contact op met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mail naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.