Afbeelding
Foto:

KBO Lieshout houdt 'Gezellige Lieshoutse Middag'

Lieshout - Wie een middag 'ouwerwets' wil lachen, moet op zondagmiddag 21 januari beslist naar Zaal de Koekoek aan de Dorpsstraat in Lieshout komen. Daar presenteert de Seniorenvereniging haar eerste 'Gezellige Lieshoutse Middag'.

Onder het motto 'Vroeger was alles beter' trekt Ad Goossens uit Mill de oude doos open. Hij brengt eveneens actuele nummers en maakt daarbij gebruik van saxofoon, klarinet, trompet en accordeon. Hans Eykemans is finalist tonprater bij de Brabantse Kampioenschappen 2018. Als Hannus de Honderdjarige laat hij uw lachspieren werken.

Zangeres Noa uit Gemert werd in 2017 tweede in de finale van The Voice Kids. Deze middag staat zij op het Lieshoutse podium. Het programma wordt op humoristische wijze aan elkaar gepraat door Karel Huijgens.

Entree: €5,00 voor KBO leden. Niet leden betalen €7,50. De entreeprijs is inclusief koffie of thee met vlaai en diverse hapjes. Kaartverkoop tijdens de Inloop op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis. U kunt ook op dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur terecht bij Theo Pardoel, Hertog Hendriklaan 11, Lieshout. De middag begint om 14.00 uur, de zaal gaat om 13.30 uur open.