Carnaval bij R.K.S.V. Boerdonk

Boerdonk - De kantine van R.K.S.V. Boerdonk is van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari weer omgetoverd tot een waar carnavalshonk. Dan wordt er niet gedacht aan voetbal, maar aan carnaval. Vrijdag zal er eerst afscheid worden genomen van Prins Joan d'n urste.

Joan (van de Vossenberg) heeft het afgelopen jaar op voortreffelijke wijze zijn taak als Prins uitgevoerd. Als een ware leider, ging hij voor in de polonaise. Maar nu wordt het weer tijd voor wisseling van de wacht. Wie wordt de nieuwe prins van R.K.S.V. Boerdonk.

Hier volgen de aanwijzingen: Hij/zij heeft zangtalent; Alles is te koop; De wijzen komen uit het oosten….; Hij/zij komt niet alleen.

Weet je het nu nog niet, kom dan op vrijdag 26 januari naar de kantine. Aanvang 20.00 uur.

Op zaterdag 27 januari is het de beurt aan alle kinderen uit Boerdonk en Keldonk vanaf 4 jaar tot en met 15 jaar. Het jeugdbal begint om 16.00 uur en is om 19.00 uur afgelopen. Natuurlijk is dan ook de nieuwe prins en de Raad van Halluf Elf aanwezig. Het is de bedoeling dat de ouders de kinderen alleen brengen en ophalen.

Op zondag 28 januari is er in de kantine van R.K.S.V. Boerdonk vanaf 14.30 uur, een receptie om de nieuwe Prins te feliciteren. Ze hopen u allen te mogen begroeten.