Afbeelding
Foto:

Grandioze miniplaybackshow CV De Heikneuters

Mariahout - De jaarlijkse miniplaybackshow bij CV De Heikneuters in Mariahout vond zondag 28 januari plaats. Met 22 optredens was het weer een volle middag in het Buurthuis. De zaal zat bomvol met ouders, familie en vrienden van de deelnemers.

De deelnemers die ingeschreven hadden waren in de leeftijd van 2 tot en met 14 jaar en brachten een verscheidenheid aan optredens. Als klap op de vuurpijl sloot de Amazing-8 af van basisschool Bernadette met een geweldige show voorzien van beeld en geluid.

De diverse optredens werden aangekondigd door het ervaren presentatoren duo Haike Aarts en Diek Lukkassen. Die zelf ook nog eens playbackend opkwamen. De jury, bestaande uit 3 leden; Hans Smits, Joan van Berlo en Mario van Dinther hadden het ook dit jaar weer zeer moeilijk met het beoordelen van de diverse wereldacts. Uiteindelijk kwamen zij na lang beraad met de uitslag. De prijsuitreiking werd dit jaar gedaan door Prins Freddy en zijn Prinses Natascha, uiteraard geassisteerd door Adjudant Twan en zijn Hofdame Esther.

De winnaars in de diverse categorieën van Miniplaybackshow 2018 zijn:

Categorie 0 tot en met 6 jaar individueel: 1e Vince van Berlo, Guus Meeuwis met 'Het is een nacht'; 2e Ise v.d. Linden, Kinderen voor kinderen met 'Gruwelijk Eng'; 3e Yuna Bijvelds, kinderen voor kinderen met 'Gruwelijk Eng'.
Categorie 0 tot en met 6 jaar groepen: 1e Rover Aarts, Tije en Ole Kremers, Han Gilsing, Guus en Wout Verbakel: Het Feestteam & Dj Maurice met 'shirt uit en zwaaien'; 2e Dena Smits en Milou Gottenbos, DD Company met 'tsjoe tsjoe wa'; 3e Robin van Eijndhoven en Cato van Vroenhoven, Kidssong met 'ze kunnen zeggen'.
Categorie 7 tot en met 9 jaar individueel: 1e Bent van den Boom, Vinchenzo met 'Daily'; 2e Elise Berkvens, Kinderen voor kinderen met 'Ik wil naar Mars'
Categorie 7 tot en met 9 jaar groepen: 1e Lieke Beniers, Jill van Berlo, Kyra de Bijl, Jade Gilsing en Mees Kuipers: Fifth Harmony met 'Worth it'; 2e Kris, Sjors, Sam Vermeulen en Jans v.d. Heuvel, K4 met 'Love boat baby'; 3e Lizzie Verbakel en Silke v.d. Linden, Kinderen voor kinderen met 'Haai alarm'
Categorie 10 tot en met 14 jaar groepen: 1e Renske van Roosmalen, Vlinder Aarts en Lina v.d. Heuvel: Kinderen voor kinderen met 'Pyamadag'; 2e Floor v.d. Aa, Janneke Beniers en Julia Bekx, Shakira met 'Waka waka'; 3e Pleun v.d. Berg en Nina Jacobs, Aronchupa met 'I'm an albatraoz'.

Al met al weer een zeer geslaagde middag waar de jeugdcommissie van C.V. De Heikneuters met trots op terugkijkt.