Afbeelding
Foto:

Draaiboek BoerenBruiloft Boerdonk bijna compleet

Boerdonk - Het boerenpaar Ton en Yvette en hun getuigen Nicole en Gert zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest met de voorbereidingen op de carnaval en de boerenbruiloft. De zenuwen beginnen bij hen al op te spelen nu de dag steeds dichterbij komt.

Ze krijgen het nog druk vanwege het volle programma wat hen te wachten staat zoals het Uilenbal in zorgcentrum Simeonshof, het schoolcarnaval, de carnavalsmiddag voor de ouderen in Boerdonk en de sleuteloverdracht in Veghel waar het officiële startschot gegeven wordt voor de carnaval in Meierijstad. Verder misschien nog wat onverwachte dingen die hen te wachten staan. En niet te vergeten de optocht in Boerdonk op zaterdagmiddag (15.30 uur). Ook tijdens de optocht in Erp op carnavalsmaandag 12 februari zullen ze te zien zijn. Ton is al druk bezig om zijn voertuig bruidwaardig te maken. Iedereen die wil kan op die dag om 12.00 uur aansluiten op het terrein bij Fransen-Gerrits mengvoeders.

De koffietafel en de muziek op het feest is geregeld. Nu nog de tekst in elkaar zetten voor de lezing in de kerk op de zaterdagmiddag tijdens de carnaval (aanvang 14.00 uur) en het tafellied tijdens de koffietafel op de boerenbruiloft (aanvang 12.00 uur). Aan hun inspiratie zal het niet liggen.

Echt zenuwachtig is het paar alleen voor de 4 bezwaren die tot nu toe zijn binnengekomen bij notariskantoor van Kol-Huibers. De notaris Ronald van Kol en zijn compagnon Roy Huibers hebben zelf het volste vertrouwen in een goede afloop hiervan. Er is zelfs nog wat ruimte voor de twijfelaars onder ons over dit voorgenomen huwelijk van dit stel. Je kunt je bezwaar nog indienen via de mail: amgvankol@hetnet.nl of tel. 06-51505939 na 19.00 uur.

Op de dag van de bruiloft zal bruidegom Ton zijn lieftallige bruidje Yvette op originele wijze ophalen. Vertrek om 11.00 uur vanaf gemeenschapshuis Den Hazenpot. De rest van het programma van de boerenbruiloft op dinsdagmiddag 13 februari is nog in volle voorbereiding. Voor de koffietafel zijn nog enkele kaarten te koop in gemeenschapshuis Den Hazenpot. De kosten hiervan bedragen €10,00 voor volwassenen en €4,00 voor kinderen t/m groep 8. Volgende week zal de rest van het programma op die dag bekend gemaakt worden.