Staand achterin, vlnr: Trainsters: Ilke Biemans, Rosalie Breukers, Esther van Vlerken, Mirthe Vereijken. Staand vlnr: Sofie Huygens, Sare de Boer, Imke Heerdink, Meike Relou, Isis van Emmen, Jade van Hoof. Geknield vlnr: Nikki Biemans, Guusje Bastiaans, Sam van Erp, Lynn van Lieshout en Michelle Raaijmakers
Staand achterin, vlnr: Trainsters: Ilke Biemans, Rosalie Breukers, Esther van Vlerken, Mirthe Vereijken. Staand vlnr: Sofie Huygens, Sare de Boer, Imke Heerdink, Meike Relou, Isis van Emmen, Jade van Hoof. Geknield vlnr: Nikki Biemans, Guusje Bastiaans, Sam van Erp, Lynn van Lieshout en Michelle Raaijmakers Foto:

Mini-Raoperkes in beeld

Lieshout - Sinds dit carnavalsseizoen heeft carnavalsvereniging De Raopers uit Lieshout er een nieuw onderdeel en uitdaging bij: de Mini-Raoperkes, Dansmariekes in het klein. Bedacht en opgericht door Karin Huygens en Angelina van Hoof.

Het idee is om meisjes die graag bij de dansmariekes willen maar nog te jong zijn een kans te geven al te dansen en ze klaar te stomen voor de 'echte' Dansmariekes. Ze maken op deze manier ook kennis met het verenigingsleven en wat dat betekent voor de gemeenschap. Samen met trainsters Ilke Biemans, Esther van Vlerken, Rosalie Breukers en Mirthe Vereijken wordt er met veel plezier hard gewerkt. De Mini-Raoperkes hebben inmiddels al opgetreden bij de Jeugdreceptie en de Jeugd Bontemiddag. De vereniging en hun ouders mogen trots zijn op deze jonge talentjes.