OnsBrabantNet wordt KPN

Laarbeek - De overgang van Ons Brabant Net naar KPN blijkt niet overal in Laarbeek vlekkeloos te verlopen. De Seniorenraad Laarbeek en de KBO-afdelingen van de 4 kernen van Laarbeek hebben nogal wat klachten bereikt van senioren die problemen ervaren bij het omzetten van TV, Internet aansluitingen en e-mail door KPN monteurs naar KPN.

Vandaar dat de Laarbeekse Seniorenraad, ook namens de 4 KBO-afdelingen van Laarbeek, als belangenbehartiger van de Laarbeekse senioren op 14 januari aangetekende brieven heeft geschreven naar de directie van KPN in het Hoofdkantoor in Zoetermeer en naar de directie van de Klantenservice van de KPN in Alphen aan den Rijn. In de brieven zijn de klachten gemeld en wordt KPN gevraagd 'om met de hoogste prioriteit en de grootste spoed aandacht te willen schenken aan dit voor veel mensen kennelijk onoplosbare probleem.'

Een kopie van de brieven is gestuurd naar het Hoofdbestuur van KBO-Brabant in 's-Hertogenbosch. De directeur van KBO-Brabant, mevr. Wilma Schrover reageerde en stelde voor de kwestie voor te leggen aan het tv-programma 'Kassa' of 'Meldpunt Max'. Omdat KPN inmiddels positief gereageerd had heeft de Seniorenraad directeur Wilma Schrover laten weten eerst KPN de gelegenheid te willen geven om orde op zaken te stellen in Laarbeek. Afgaande op de reacties van KPN vanuit Den Haag tot nu toe, schijnt het toch wel wat los te maken op het Hoofdkantoor van KPN daar, zo lijkt het. Besloten is om even de ontwikkelingen af te wachten.