Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - Voor een breed geïnteresseerde, enthousiaste, gemotiveerde man van 31 jaar uit Beek en Donk zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl iemand die hem helpt om wat actiever te worden. Die hem, als dat nodig is, een spreekwoordelijk positief zetje in de rug geeft. Hij heeft wat lichamelijke klachten die hem beperken in zijn dagelijkse activiteiten. Hij gaat graag wandelen, zwemmen of mountainbiken. Daarnaast is hij op het moment druk bezig met het leren van vaardigheden in het kaartjongleren.

Voor de kringloopwinkel zijn ze op zoek naar een betrouwbare vrijwilliger voor de winkel op maandag van 10.00 tot 17.00 uur. De stichting wil graag op maandag ook open zijn om meer mensen te kunnen helpen om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.