Jubilarissen van Vogelvereniging Laarbeek
Jubilarissen van Vogelvereniging Laarbeek Foto:

Jubilarissen gehuldigd bij Vogelvereniging Laarbeek

Laarbeek – Tijdens de jaarvergadering van Vogelvereniging Laarbeek op 23 januari zijn 2 leden gehuldigd met het 25-jarig en 3 leden met het 40-jarig lidmaatschap van de Nederlandse Bond.

De Heren. J van Rooij en H. van Dijk waren 25 jaar lid en de lid Heren A. Beks – J. Janssen – C. Migchels waren 40 jaar lid. T. van Alem was eveneens 40 jaar lid maar was door ziekte verhinderd.

De voorzitter H. van Bakel sprak zijn waardering uit voor de grote betekenis die deze leden hebben gehad voor de vogelsport. Hij feliciteerde de jubilarissen met hun jubileum, het zijn actieve leden en allen zijn zeer bekwame kwekers met veel kennis en ervaring, doen aan veel tentoonstellingen mee en scoren daar zeer goed. Ook worden ze niet altijd kampioen, ze zijn altijd bij de besten en als goed scoort kun je gerust zeggen dat je een goede kijk op je vogels hebt, zowel op de kweek (koppelen)en ze show klaar maken. Teleurstellingen kom je ook wel eens tegen, maar als je weet waar je mee bezig bent komen de resultaten van zelf, en heb je eens geen prijs is het niet erg als je maar geniet van je hobby. Hij wenste iedereen veel succes met het komend kweekseizoen. Hierna spelde hij namens de Nederlandse Bond het jubileum speldje op en gaf een blijvend aandenken van de v.v. Laarbeek. Wilt u meer weten van Vogelvereniging Laarbeek of lid worden, ga naar www.vvlaarbeek.nl. Ook voor het bekijken van meer foto's.