ASV'33 met lege handen

Aarle-Rixtel - Op voorhand was de uitwedstrijd bij Stiphout Vooruit als moeilijk te bestempelen, en dat bleek dan ook wel. De wedstrijd was wel in evenwicht wat de krachtsverhoudingen betrof, en ASV'33 speelde een goede wedstrijd. Voor de rust was ASV'33 de betere en na de rust drukte Stiphout Vooruit meer de stempel op de wedstrijd.

Het was een wedstrijd met weinig kansen aan beide zijde, maar Stiphout Vooruit was uiteindelijk wel de doeltreffendste en stuurde ASV'33 dan ook naar huis met een 2-0 nederlaag. ASV'33 had achterin wat omzettingen gedaan, en dat leek goed uit te pakken. De spitsen van Stiphout Vooruit kwamen niet in scoringspositie. De grootste kans was nog voor ASV'33 in de allerlaatste minuut van de eerste helft. Michiel v.d. Steen werd op maat bediend door Thijs van Uden, maar Michiel schoot naast het vijandelijke doel.

Na de thee een ander Stiphout vooruit, dat nu meer te vinden was op de helft van ASV'33. In de 57e minuut kwam Stiphout Vooruit op voorsprong. Een diagonaal schot waarop doelman Martijn Verbakel kansloos was: 1-0. Hieruit putte Stiphout Vooruit moed en wilde ASV'33 over de knie leggen, maar de Aarlenaren hadden andere bedoelingen en kwamen enkele malen gevaarlijk voor het doel van Stiphout. Een kwartier voor tijd kreeg Stiphout Vooruit wat hulp van de scheidsrechter. Vanuit een fair duel zag de scheidsrechter op de rand van het strafschopgebied toch een overtreding. Uit die vrije schop schoot Stiphout Vooruit de bal vast in de kruising: 2-0. Vanaf dit moment was de wedstrijd gespeeld en bleven de punten in Stiphout. Wel miste Stiphout Vooruit nog de kans om de uitslag naar 3-0 te tillen, maar de toegekende strafschop werd hoog over geschoten.

Over twee weken, na de carnaval, staat voor ASV'33 de belangrijke uitwedstrijd bij Essche Boys op het programma. Een wedstrijd waar absoluut punten gehaald moeten worden wil ASV'33 zich, gezien de ranglijst, niet in moeilijkheden brengen.

Opstelling ASV'33; Martijn Verbakel, Maarten Verbakel, René de Vries, Pim v.d. Tillaart, Bart Wilms, Teun v. Asten, Mark Smits, Erwin v. Dijk (80e Thomas Fritsen), Ronny Heijmans (81e Pim Dubois), Thijs v. Uden, Michiel v.d. Steen (80e Jordy Kuijpers).