Rijwielhandel van den Berg in de dubbele cijfers

Doelpuntrijke avond voor het WAC

Beek en Donk - Het waren rijpe appelen, zo vielen de goals afgelopen donderdagavond tijdens de 18e speelavond van het WAC. Al in het eerste duel werd er met scherp geschoten. Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs speelde met Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt. T. Kluijtmans was de gevierde man in dit duel met drie treffers. In totaal schoot Lindeboom er zeven binnen, terwijl Sevenmiles.nl er eentje tegenover stelde: 7-1.

Het 2e duel kende ook al vele doelpunten. Aben & Slag Advocaten maakte er een scherpschuttersfestival van tegen Danny Megens Keurslagerij. Nadat een 2-0 voorsprong nog werd weggegeven was het na de gelijkmaker van de Keurslagerij afgelopen met het verzet. Aben & Slag liep uit naar een 8-2 overwinning. T. Kuypers en J. van den Heuvel mochten beiden drie treffers aan hun totaal toevoegen.

Rijwielhandel van den Berg maakte korte metten met Meulensteen/van Lieshout. Daarmee wipte het in de rangschikking over de directe opponent heen en steeg het naar plek 3. W. Swinkels was ook dit duel niet te stoppen. Hij was driemaal trefzeker. Sowieso weet de Rijwielhandel de laatste weken het netje gemakkelijk te vinden. Nu bleef de teller staan op 10, terwijl Meulensteen er maar bar weinig tegenover stelde, namelijk 0.

Datzelfde lot was 1.FC Geerts geschonken. De nummer laatste in de A-klasse mocht eindelijk weer eens in actie komen, maar het werd geen doorslaand succes. Heesakkers Administratie & Advieskantoor mocht doen wat het wilde met de tegenstander. D. Pirron en R. Slaets hadden het op hun heupen met ieder drie goals. De stand na het laatste fluitsignaal was 9-0 voor de nummer 3 van de ranglijst.

Het laatste potje zaalvoetbal kende ook veel goals, maar deze vielen aan beide zijden. Desondanks pakte FC van de Burgt de zege tegen BrabantTent. J. Gerrits was op schot namens FC van de Burgt. Hij mocht driemaal de handen de lucht in steken. Dat gold voor het hele team maar liefst negenmaal. BrabantTent kon dit vijfmaal doen, waarmee het dus wederom een duel verloor. Einduitslag: 9-5.