Afbeelding
Foto:

Druk programma voor CV De Heikneuters

Mariahout – Het drukke volle carnavalsweekend van CV De Heikneuters is aangebroken. Prins Freddy, Prinses Natascha, adjudant Twan en hofdame Esther en het hele gevolg zijn van vrijdagmorgen tot dinsdagavond druk in de weer met vele activiteiten.

Vrijdagmorgen beginnen de hoogheden met een bezoek aan de lagere school en aansluitend is de kinderoptocht. Dan kan er even gerust worden want om 19.30 uur word de kneuter gewassen bij het Buurthuis. Daarna rond 20.00 uur is het 'Opening carnaval' bij de Oranjebar. Aansluitend vertrekt men rond 22.00 uur naar Buurthuis voor het nieuwe evenement 'Ball Inn Mariahout' (alleen met entreebewijs).

Zaterdag is het om 12.30 uur de Heilige mis in de St. Servatius kerk te Lieshout. Waar ook de gehele jeugd, Prins Job, Prinses Jasmijn, adjudant Tum, hofdame Fieke, nar Peer en de gehele raad plus dansmariekes aanwezig is. Om 14.11 uur is de sleuteloverdracht met de vier Laarbeekse carnavalsverenigingen in het Dorpshuis in Lieshout. Om 19.00 uur begint dan het Jeugdbal bij café zaal de Pelgrim tot rond de klok van 21.00 uur. Aansluitend is het openingsbal in Café-Zaal de Pelgrim met medewerking van DJ Djimm.

Zondag starten ze om 13.00 uur met de optocht in Mariahout en ontbinding vindt plaats in Lieshout. Om 19.00 uur begint de prijsuitreiking van optocht bij café zaal de Pelgrim met aansluitend carnavalsbal.

Maandag beginnen ze om 11.00 uur met een overheerlijk brunch in café zaal de Pelgrim. Op deze activiteit wordt ook de Kneuter van het jaar gekozen. U kunt alleen binnen komen met een entreebewijs. Op dezelfde locatie is het rond de klok van 14.00 uur een 'ouder kind matinee' met diverse verrassingen. De maandagavond staat bol van de roze kleuren want om 20.30 uur begint de carnavalsavond met als thema 'Roze maandag'. Dit mag u niet missen. Ook dit is in café zaal de Pelgrim.

Dinsdag, het einde komt is zicht maar om en nabij 13.00 uur begint hier ook een nieuwe activiteit. Het gratis 'hilarisch bingo' voor jong en oud. Hier zijn geweldige prijzen te winnen en er gaat ontzettend veel gelachen worden. Maar rond de klok van 16.00 uur wordt er afscheid genomen van de jeugdhoogheden en het gevolg. Om 20.30 uur gaat men afscheid nemen van de Heikneuter en ontdoen ze hem van zijn versierselen. Aansluitend gaan de Heikneuters voor de laatste keer naar café zaal de Pelgrim om daar om 00.00 uur carnaval 2018 te sluiten.

Op alle bovengenoemde activiteiten is de carnavalsvereniging samen met de Grottendorfer blaaskapel of de Heisa band en dansmariekes aanwezig.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.