Afbeelding
Foto:

Boerenbruiloft Boerdonk wordt geweldig feest

Boerdonk – Als je de geruchten in Boerdonk moet geloven dan wordt de Boerenbruiloft op carnavalsdinsdag 13 februari een geweldige happening. Bij beide tortelduifjes is het al leuk versierd. Ton en Yvette doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken. Maar ze moeten eerst aan de bak bij de andere activiteiten rondom carnaval.

Op de donderdagavond voor de carnaval gaan ze naar de carnavalsavond in Zorgcentrum Simeonshof. De vrijdag daarna gaan ze naar het schoolcarnaval (9.30 uur) en de seniorenzitting in Den Hazenpot (13.00 uur). De zaterdagmorgen naar de sleuteloverdracht in Veghel .De carnavalsmis in Boerdonk. Let op dit keer al om 14.00 uur. Daarna is het om 15.15 uur verzamelen voor de optocht in Boerdonk die om 15.30 uur start. Vervolgens hebben ze een dag om uit te rusten. Op de maandagmorgen tijdens de carnaval is het gedaan met de rust. Men verwacht dan dat het aanstaand boerenbruidspaar Ton en Yvette weer fris en fruitig aan de start verschijnen bij de optocht in Erp. (verzamelen 12.00 uur bij de parkeerplaats van Fransen Gerrits mengvoeders waarna ze om 13.00 uur in de stoet aansluiten). Er wordt verteld dat het een origineel vervoermiddel is waarmee zij in de optocht gaan meedoen. Iedereen die wil kan bij de groep Boerenbruiloft Boerdonk aansluiten.

Hopend op een goede afloop van dit alles wordt voor jullie feestvierders nog een keer het feestprogramma van de voor hen natuurlijk belangrijkste gebeurtenis de trouwerij op carnavalsdinsdag 13 februari vermeld. 11.00 uur Aanhalen bruid Yvette vanaf Den Hazenpot
(Let op in de Zandhazencourant staat een verkeerde tijd vermeld.) 12.00 uur Brabantse koffietafel in Den Hazenpot. 13.00 uur Aanvang bezwarenprocedure. 14.00 uur Aanvang trouwplechtigheid. 14.30 uur Aanvang receptie. 16.00 uur Aanvang feest.

Als u getuige wilt zijn van de muzikale en cabareteske invulling van dit programma dan raad ik u aan om op deze middag aanwezig te zijn. Alleen voor de koffietafel moet u een kaartje kopen in gemeenschapshuis Den Hazenpot te Boerdonk. Volwassenen betalen €10,00 en kinderen t/m groep acht €4,00. Tot ziens op een of meerdere feestelijkheden met het paar.