Filmavond te volgen op Facebook

Boerdonk – Het is zover op maandagavond 19 februari. De presentatie van een nieuwe film op Facebook. En niet zomaar een film. Nee, de bekende filmproducent Wiljan van Lankveld heeft zijn ziel en zaligheid gelegd in deze film.

Het management van de Buffelrun heeft inmiddels een deal gesloten met de filmregisseur van deze film waardoor de film via de Facebookpagina van de Buffelrun te zien is. Naar verluid wordt er op of rond 19 februari langs de kanaaldijk een groot bilboard geplaatst ter promotie van de film en worden verdere promotionele acties overwogen. Zoals eerder vermeld is de film in zijn geheel opgenomen in en rond Boerdonk waarbij filmmaker Wiljan van Lankveld alle moderne filmtechnieken heeft benut zodat het een prachtige eigentijdse film is geworden.

De live presentatie in den Hazenpot kan via dorpspagina Boerdonk op Facebook worden gevolgd vanaf 20.00 uur en daardoor kan je eigenlijk live aanwezig zijn bij presentatie. U kijkt toch ook naar deze voor Boerdonk Buitengewone gebeurtenis?