Uitnodiging voor gezamenlijk gratis ontbijt

Lieshout - Franciscushof en De Zorgboog nodigen Lieshoutse senioren uit voor een gezamenlijk gratis ontbijt op zondag 25 februari om 09.00 uur in Franciscushof. Tijdens het ontbijt vertelt De Zorgboog over de plannen en ideeën voor Franciscushof.

De Zorgboog wil graag openheid bieden en de betrokkenheid van de Lieshoutse burgers bij Franciscuscushof verder versterken. Graag horen zij van de Lieshoutse senioren wat hun ideeën zijn over Franciscushof en wat er bij hen leeft aan wensen. Daartoe hebben zij, samen met Seniorenvereniging/KBO Lieshout dit initiatief genomen. De Lieshoutse Seniorenvereniging ondersteunt de aanpak van Franciscushof van harte. Zeker de omwonenden van Franciscushof in de aanleunwoningen, in de Klumper, bij het Kuiperplein, die van de Nieuwstraat en de Prinsenhof zijn van harte welkom. Maar ook andere belangstellende Lieshoutse senioren worden hartelijk ontvangen. Het bestuur van Seniorenvereniging Lieshout staat van harte achter het idee en is er zeker bij.

Wel graag even vooraf laten weten dat u meedoet. Dat kan bij de KBO Lieshout Inloop op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis of bij Franciscushof, telefonisch op 0499-427170 of door daar even binnen te lopen tussen 09.30 en 14.30 uur en u aan te melden voor het ontbijt.