Lindeboom en De Tapperij blijven winnen

Hurkmans leidt pijnlijke nederlaag

Beek en Donk - Een sterk DK Garagebedrijf heeft koploper Hurkmans Plaatwerk BV op een zeldzame nederlaag getrakteerd. De nummer 2 in de rangschikking pakte de laatste strohalm om het Hurkmans deze competitie nog enigszins lastig te maken.

Via T. van Berlo nam het brutaal de leiding. K. van Deurzen trok vlot daarna de stand gelijk, waarna T. van Oort en wederom T. van Berlo de knappe zege over de streep trokken. Het gat tussen de concurrenten is daarmee gereduceerd tot 5 punten, waarbij vermeld moet worden dat Hurkmans nog een wedstrijd tegoed heeft.

Rijwielhandel van den Berg zit na de ruime 7-1 overwinning op Café Thuis steviger in het zadel op plekje 3. P. Swinkels en R. Engels waren in dit duel de gevierde mannen met beide een hattrick op hun naam. Café Thuis kon daar een schamel doelpuntje tegenover stellen. Ook ditmaal zat er weinig in het vat voor de cafémannen, terwijl de heren van de Rijwielhandel doordenderen waarmee ze al een tijdje bezig zijn: ruimschoots winnen.

Meulensteen/ van Lieshout lijkt het een beetje kwijt te zijn, daar waar FC Avondrood wederom sterk voor de dag kwam. B. van der Kruissen brak het duel na zo'n 8 minuten open. J. van der Putten was als zo vaak belangrijk voor Meulensteen en zette de gelijkmaker op zijn naam. FC Avondrood bleek een vervelende opponent deze avond en nadat P. Donkers de voorsprong opnieuw op het scorebord had gezet, werd deze door J. Lamaizi en Thiago uitgebreid. Meulensteen leed zodoende een nederlaag van 4-1.

In de A-klasse dendert de kopgroep door. Café-Zaal de Tapperij won andermaal haar wedstrijd. Gemakkelijk ging het niet, maar dat is dit jaar al vaker het geval geweest. Danny Megens Keurslagerij maakte het de Tapperij-kerels gevaarlijk lastig. N. Jansen wist namens de Tapperij wel tweemaal de voorsprong te bewerkstelligen, welke ook ongedaan werd gemaakt door de Keurslagerij. Nadat de 4-2 op het bord verscheen kon De Tapperij ietwat rustiger ademhalen. T. van Mechelen vond nog wel het net voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam De Keurslagerij niet: 4-3.

Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs kende een gemakkelijkere avond. 1.FC Geerts kon de rappe techniekpootjes van T. Kluijtmans niet bijbenen. Maar liefst viermaal haalde hij de trekker persoonlijk over. Aangevuld met nog twee goals van zijn teamgenoten plus een tegengoal in de laatste minuut maakte dat Lindeboom een 6-1 overwinning wist te boeken op de huidige nummer laatst. Het is 1.FC Geerts nog steeds niet gegund om 'Die Wende' te bewerkstelligen. Lindeboom daarentegen doet wat het moet doen om überhaupt nog kans te maken op de titel en dat is winnen.