Café Thuis/Bedovo heren 1, met in het midden (blauw shirt) Jan Crooijmans
Café Thuis/Bedovo heren 1, met in het midden (blauw shirt) Jan Crooijmans Foto:

Café Thuis/Bedovo heren 1 verliest kraker

Beek en Donk - Waar de afgelopen weken de motor van Café Thuis/Bedovo Heren 1 door bleef lopen, stokte deze nu iedere keer aan het einde van de set. Na set 1 gewonnen te hebben stotterde de motor van heren 1 regelmatig waardoor niet goed druk op de tegenstander gezet kon worden.

Hierdoor kwamen de mannen van Bedovo aan de 3 resterende sets net te kort voor set winst. Desondanks heeft 'mini van de week', Jan Crooijmans, zich op de spelersbank goed vermaakt. Hij mocht een kijkje nemen in het volleyballeven van Bedovo Heren 1.

Na een bedrukte nederlaag 2 weken terug heeft Bedovo Dames 1 zich deze week weer netjes herpakt. Met een beperkte selectie zijn zij na de carnaval sterk gestart. VC Riethoven kreeg haar grip op de wedstrijd niet te pakken waardoor de dames van Bedovo moeiteloos over hen heen stormde. Gevolg een 4-0 overwinning.

Bedovo MB1 – Peelpush MB2: 1-3
Bedovo JC1 – VC Polaris JC1: 0-4
Bedovo DS1 – VC Riethoven DS1: 4-0
Bedovo MC1 – Detac MC3: 0-4