Afbeelding
Foto:

Geslaagde eerste activiteit voor nieuwe bestuur De Boemerang

Grote opkomst en volop gezelligheid bij carnavalsdisco

Beek en Donk - De basisschooljeugd van Beek en Donk mocht op vrijdag 9 februari tijdens 'De Boemerang carnavalsdisco' het Ganzendonckse carnavalsfeest openen. Op locatie van De Boemerang hebben zij twee uur lang genoten van een spetterende avond. Teen-Events Laarbeek zorgde voor de muzikale touch; een goede afwisseling tussen carnavalsmuziek, top 40 nummers en hier en daar een jumpstyle beat.

Met maar liefst 66 enthousiaste feestvierders spreekt het nieuwe bestuur van De Boemerang van een zeer geslaagde eerste activiteit. "Onze carnavalsdisco was één groot feest. We hopen dat onze volgende activiteiten ook zo succesvol zullen zijn", aldus Diego Bloemendaal, een van de bestuursleden van De Boemerang. Na uitreiking van de, door enkele lokale sponsoren beschikbaar gestelde, prijzen aan de winnaars van de verkleedwedstrijd was er nog een half uur de tijd voor een laatste polonaise, een laatste keer meezingen met een carnavalskraker of een laatste drankje. Om 21.30 uur was het uiteindelijk toch echt tijd om naar huis te gaan. Het einde van een geweldige avond.

Op zondag 11 maart gaat De Boemerang naar 040 BMX Park in Eindhoven. Meer informatie en inschrijven via www.boemerangbeekendonk.nl.