Afbeelding
Foto:

Boerenbruiloft Boerdonk drukbezocht en gezellig

Boerdonk - Ton Kanters en Yvette Slijpen zijn op carnavalsdinsdag in het onecht verbonden onder de goedkeurende ogen van getuigen Nicole Kanters en Gert Bouw.

Om 11.00 uur ging bruidegom Ton samen met familie, vrienden, bekenden en de raad van elf onder aanvoering van prins Roy den Urste en adjudant Maik met muzikale begeleiding van dweilorkest Tismarwadegewendbent, bruid Yvette aanhalen. Alvorens ze aan de goed verzorgde koffietafel konden beginnen, werd het paar, in de tot Zandhazencapitool verbouwde Hazenpot, binnen geleid onder de muzikale klanken van hun eigen gekozen welkomstlied.

Het SOBC met al hun vrijwilligers had gezorgd dat de gasten niks tekort kwamen. Nadat het paar tijdens het eten het tafellied gezongen had, ging het stel zich nog snel even opfrissen en zich voorbereiden op nog enkele te verwachte bezwaren tegen dit carnavalshuwelijk.

De beide notarissen, Ronald en Roy van notariskantoor van Kol-Huibers, hadden het wel even zwaar bij het begin van de bezwarenprocedures. Want ze wisten niet welke kant het op zou gaan. Gelukkig werden de bezwaren ongegrond verklaard en heeft de trouwerij van Ton en Yvette uiteindelijk, na het voorlezen en ondertekenen van de trouwakte door prins Roy dun Urste, toch plaatsgevonden.

Na het uitdelen van de borrels en het proostlied gezongen te hebben, onder de muzikale begeleiding van het dweilorkest Tismarwadegewendbent, die deze dag wederom muzikaal opluisterden, begon de drukbezochte receptie. Tijdens het feliciteren kwamen nog enkele oud boerenparen langs met briefjes met de vraag wat het gewicht was van het paar en hun getuigen. Hiermee was een groot krentenbrood te winnen. De uitslag van deze ludieke kwis werd bekend gemaakt door middel van een leuk slapstickfilmpje. De hoofdpersonen in dit filmpje waren natuurlijk het paar zelf en hun getuigen. Na de receptie kon het feest volop losbarsten met DJ Maarten om te zorgen dat de beentjes van en op de vloer gingen.

Nadat het boerenbruidspaar Ton en Yvette iedereen bedankt hadden voor het slagen van hun bruiloftsfeest werd carnaval 2018 om 20.00 uur afgesloten met het verbranden van de zandhaas.