Afbeelding
Foto:

In memoriam Frits Klomp

Donderdag 22 februari 2018 is ons erelid, Frits Klomp, ons ontvallen. Frits is in het verleden van grote betekenis geweest voor onze muziekvereniging. Zo heeft hij bij de voorbereiding voor het eeuwfeest van onze harmonie maar ook als ceremoniemeester tijdens de vele feestelijke hoogtepunten in 1976 een belangrijke rol gespeeld.

Met grote overgave en passie heeft hij zich in die periode van zijn taak gekweten. Als dank voor zijn grote bijdrage en inzet werd hij destijds benoemd tot erelid.

Maar ook na de eeuwviering is hij, samen met zijn echtgenote Joke, heel nauw betrokken gebleven bij het wel en wee van onze muziekvereniging. Die betrokkenheid liet hij blijken door zijn aanwezigheid bij allerlei muziekuit-voeringen en overige activiteiten, zo ook bij een aantal buitenlandse reizen.

Wij herinneren ons hem als een heel aangenaam en bourgondisch persoon waardoor hij heel goed paste binnen onze vereniging. Heel veel gezellige en mooie momenten hebben wij met hem mogen beleven waaraan wij met veel dankbaarheid en respect terug denken en hele dierbare herinneringen houden.

Helaas brak er voor hem op enig moment een lange periode van lichamelijk ongemak aan. Desondanks ging Frits niet bij de pakken neerzitten. Hij bleef positief gestemd en wist steeds weer te genieten van het goede en aangename in het leven. Hiermede dwong hij veel respect af mede waardoor hij een gezien persoon was.

Frits, wij danken je voor wie jij was en wat je voor ons hebt betekend.

Beschermheer, commissarissen, bestuur en leden van Harmonie St Caecilia