Afbeelding
Foto:

Diverse activiteiten bij KBO Lieshout

Lieshout – KBO brengt een bezoek aan Breifabriek Marcienne op woensdag 7 maart. Met de bus gaan ze naar de Marcienne Breifabriek in Heinsberg-Kirchhoven, Duitsland. Daar worden zij ontvangen met koffie of thee en vlaai. Voor de bezoekers wordt de nieuwe voorjaarscollectie geshowd. Het vertrek is om 9.00 uur vanaf het Dorpshuis. De kosten bedragen €7,50, incl. koffie en broodje voordat ze weer naar huis vertrekken.

Leesclub
De KBO Lieshout Leesclub houdt haar eerstvolgende bijeenkomst op dinsdag 13 maart. Vóór die tijd gaan ze 'Anna Karenina' lezen. Deze klassieker van Tolstoj geldt als een van de mooiste liefdesgeschiedenissen van de wereldliteratuur. Vladimir Nabokov zei erover: "Je leest Tolstoj, omdat je er niet meer mee op kunt houden."

Wie graag eens wil komen luisteren en meepraten is van harte welkom in Franciscushof. Zij beginnen om 20.00 uur.

Workshop Veilig Internet Bankieren
Na overleg met Rabobank Peel Noord gaat de Workshop Internet Bankieren door op dinsdag 13 maart in het Dorpshuis. De aanvang 9.00 uur. De Rabobank laat weten: 'Het is fijn als de personen zelf een laptop, tablet of telefoon bij zich hebben om te kunnen oefenen.'

Als u mee wilt doen laat u dit dan even weten bij de Inloop zodat de KBO een actueel overzicht hebben van de deelnemers. Wilt u dit óók doen als u zich al eerder aangemeld hebt als belangstellende. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden.

Toneelvereniging 'De Vriendenkring' Lieshout
Op zondag 11 maart speelt Toneelvereniging De Vriendenkring voor de KBO hun nieuwe toneelstuk, de doldwaze klucht 'Extra hulp op de eerste hulp'. Locatie is de Grote Zaal van het Dorpshuis, aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Jaarvergadering
De KBO vraagt uw heel speciale aandacht voor hun 63ste jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op donderdag 15 maart om 13.30 uur in het Dorpshuis. Voor de pauze het formele gedeelte van de Jaarvergadering en na de pauze, zoals gebruikelijk een ontspannend amusementsgedeelte.

Inloop
Veel activiteiten weer in de tweede week van maart. Wilt u meedoen? Loop dan eens binnen bij de Inloop en laat u onder het genot van een kop koffie of thee informeren over een dynamische seniorenvereniging. De Inloop is iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis.