Rob Rassaerts werd benoemd tot eredirigent van het koor
Rob Rassaerts werd benoemd tot eredirigent van het koor Foto:

Rob Rassaerts eredirigent van Gemengd Koor De Klokkengieters

Aarle-Rixtel - Tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 19 februari van Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel werd Rob Rassaerts benoemd tot eredirigent van het koor. Dit in verband met zijn grote verdiensten voor het koor gedurende meer dan 30 jaar.

Rob Rassaerts nam eind vorig jaar afscheid als dirigent van het koor om als muzikaal begeleider verder te gaan bij De Klokkengieters. Rob werd verblijd met een mooie oorkonde, een fotoalbum en een kunstwerk speciaal voor Rob gemaakt door de kunstenares Jeanne van der Sanden uit Helmond. Ook werd door het koor een lied voor Rob gezongen, speciaal voor Rob gemaakt door Toon Janssen, een van de bestuursleden.

Rob Rassaerts wordt opgevolgd door Jan van de Beek uit Stiphout.

Tijdens de algemene ledenvergadering was de voorzitter Marie-Louise Stevens aftredend en herkiesbaar. Zij werd per acclamatie herkozen in het bestuur.

Het koor is nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Als u graag zingt, dan bent u van harte welkom. Zij repeteren op maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Conferentiecentrum De Couwenbergh in Aarle-Rixtel. Inlichtingen kunt u inwinnen bij secretaris Sabina Gijsbers-van Zantvliet, telefoon 0492-382170.