Het Laarhuys zoekt vrijwilligers voor NLdoet

Lieshout - Het Laarhuys in Lieshout (een woonvorm voor 25 jonge mensen met een verstandelijke beperking) doet op 10 maart mee aan NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Stichting het Laarhuys zoekt vrijwilligers om van hout plantenbakken te maken waarin onze bewoners een moestuintje of een bloementuintje kunnen maken en bijhouden. Voor het benodigde materiaal wordt gezorgd. Sommige bewoners willen ook meehelpen en er zijn ouders die ondersteunen. Ze beginnen zaterdag 10 maart om 10.00 uur. Voor een natje en droogje wordt gezorgd! Dankzij sponsoring van Jumbo Lieshout kunnen zij u zelfs een lichte lunch aanbieden!

Mocht het zo zijn dat u belangstelling heeft om op een andere manier als vrijwilliger iets te willen betekenen voor de bewoners van het Laarhuys, niet alleen op 10 maart, dan kunt u zich ook aanmelden via de site van NLdoet.

Stichting het Laarhuys ziet NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar ze normaal niet aan toe komen. Daarnaast hopen ze dat de mensen die zich bij hen aanmelden zo positief zijn dat ze volgend jaar weer meedoen. Of vaker een dagje vrijwilligerswerk doen. Ook mensen die met vrienden, collega's of hun vereniging of sportclub in actie willen komen bij stichting het Laarhuys kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl.