Afbeelding
Foto:

Huldiging jubilarissen tijdens jaarvergadering Zonnebloem

Beek en Donk - De Zonnebloem afdeling Beek en Donk hield op 22 februari haar jaarvergadering. Na de opening en het voorlezen van het jaarverslag met alle activiteiten van het afgelopen jaar deed de penningmeester het financiƫle verslag van 2017. Dankzij de vele donaties en de collecte werd het jaar positief afgesloten.

Helaas moesten ze afscheid nemen van hun secretaresse: Toos van der Linden. Ze heeft heel veel jaren op uitstekende wijze de functie van secretaresse vervuld en dat werd door iedereen erg gewaardeerd. Als dank ontving zij een mooie bos bloemen en een cadeaubon. Toos blijft wel actief als medewerkster. Als secretaresse wordt zij opgevolgd door Bea Wechelaar.

Tijdens de vergadering werden er ook drie medewerkers gehuldigd voor hun 10 jaar lange inzet voor de Zonnebloem t.w. Rosemarie Vogels, Miep Geurts van Kessel en Frans Verschuren. Zij ontvingen als dank een zilveren speld en een mooie bos bloemen.

Gedurende het afgelopen jaar 2017 zijn er weer diverse mensen ontvallen. Ook hier werd even bij stilgestaan. Ten slotte werd nog bekendgemaakt dat de Zonnebloem afd. Beek en Donk dit jaar aansluit bij de gezamenlijke collecte, welke in het voorjaar plaats vindt.

Afbeelding