Wim Senders
Wim Senders Foto:

Aarle-Rixtelnaar op weg naar Expeditie Robinson?

Aarle-Rixtel - In juni worden opnames van het bekende Expeditie Robinson weer gedraaid op een exotisch eiland. Bij dit programma, waar een groot aantal bekende Nederlanders aan meedoen, is er dit jaar ook plaats voor 7 'onbekende' Nederlanders. Een van de kanshebbers op een definitieve plek in het programma is Wim Senders uit Aarle-Rixtel.

Deelnemers die zich willen kwalificeren hebben 7 rondes de kans een opdracht uit te voeren en te winnen. De opdracht is telkens het maken van een kort filmpje waarin je laat zien waarom je aan het programma wil deelnemen. Per ronde worden de 7 deelnemers met de meeste stemmen gekwalificeerd. De redactie van Expeditie Robinson kiest ook nog een aantal deelnemers uit die uiteindelijk samen gaan strijden voor de 7 definitieve plekken.

De 47-jarige Wim Senders uit Aarle-Rixtel is een groot fan van het programma en droomt er al jaren van om hieraan te mogen deelnemen. Hij is volop bezig met het uitvoeren van de opdrachten en het maken van leuke en originele filmpjes, maar hij heeft uiteraard flink wat stemmen nodig! De filmpjes zijn te zien op zijn profiel: www.expeditierobinson.nl/profiel/531. Stem op Wim!