Sevenmiles.nl weet weer wat winnen is

Heesakkers trakteert Lindeboom op nederlaag

Beek en Donk - De A-klasse van WAC Beek en Donk kende afgelopen donderdag 3 duels in haar competitie. De strijd tussen de nummer 2 en 3 was op papier het meest aantrekkelijke affiche. Heesakkers Administratie & Advieskantoor was gebrand op een overwinning op Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs. Bij een zege zouden ze namelijk de opponent op één punt naderen met daarbij nog 2 wedstrijd te goed.

Het eerste deel van deze onderlinge strijd ging gelijk op. Pas bij 3-3 werd het verschilt gemaakt. Heesakkers bleek de meest doortastende ploeg van de twee deze avond en schoot via R. Slaets, R. Vrede en I. Cherif de zege binnen. Daarmee hijgen ze Lindeboom in de stand nu in de nek.

Café-Zaal de Tapperij kende een eenvoudige avond door 1.FC Geerts met 5-1 opzij te schuiven. Het was vooral dankzij R. Martens dat de Tapperij deze avond freewheelend richting het eind van de wedstrijd kon voetballen. Hij wist maar liefst viermaal de trekker over te halen en was ook nog eens de aangever op de 5-0. P. van der Bruggen redde namens 1.FC Geerts nog de spreekwoordelijke eer.

Danny Megens Keurslagerij moest andermaal een nederlaag incasseren. Ditmaal wisten ze de drie punten niet over de streep te trekken tegen mede-degradatie kandidaat Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt. Een snelle treffer van Sevenmiles brak dit duel direct open. De Keurslagerij counterde 7 minuten later en trok de stand gelijk. Via de voet van R. Hellings, zijn tweede deze avond en daarmee man of the match, wist Sevenmiles.nl 3 minuten voor het einde een kostbare overwinning te boeken. 2-1, minimaal maar desondanks niet minder welkom.

De B-klasse kende een regen aan doelpunten. Allereerst was het Café Thuis die eraan moest geloven. De scherpte bij Rijwielhandel van de Berg was ook deze avond ruimschoots aanwezig. R. Engels draait de laatste weken ook warm en mocht ditmaal drie goals bijschrijven aan zijn totaal. Ook G.J. van der Aa draafde deze avond weer eens op voor de Rijwielhandel en mocht een goaltje meepikken. Zijn 2e werd gestolen door zijn teammakker P. Swinkels door even snel een tikkie tegen het speeltuig te geven vlak voor de doellijn. Café Thuis was machteloos dit duel, maar kende een hoogtepunt door een treffer van G. van Empel. Eindstand: 7-1.

Meulensteen/ van Lieshout zit in de neerwaartse spiraal. Tegen FC van de Burgt kon deze spiraal niet omgebogen worden. FC van de Burgt had vleugels in deze aflevering van dit onderonsje. Vooral J. Gerrits en M. Geurts kende een droomduel. Laatstgenoemde was duidelijk in vorm getuige zijn fraaie afronding met de hak waarna de 5-0 een feit was. De teller eindigde bij 9-1. Meulensteen mocht via good-old B. Meulensteen de eer redden.