Joy Epke met 'Pinacolada M.'
Joy Epke met 'Pinacolada M.' Foto:

Winterse paarden dressuurwedstrijd bij d'n Perdenbak

Lieshout - Een echte winterse dressuurwedstrijd werd er vrijdagavond 2 maart gereden bij Manege D'n Perdenbak. Het begon zachtjes te sneeuwen en dit zorgde ervoor dat alles buiten mooi wit werd. Gelukkig was de binnenbak in topvorm en kon iedereen binnen losrijden en daarna de proeven starten.

In de kantine was het lekker warm en er was meer dan voldoende warme chocomelk met slagroom voor de ruiters naderhand, zodat ze weer konden opwarmen. Er waren 20 deelnemers uit de regio aanwezig en de uitslag voor de Laarbeekse ruiters was als volgt:

In de Klasse B startte Joy Epke met Pinacolada M, en dit was de 2de keer dat zij op wedstrijd waren en werden 2x 3de met 188,5 en 190,5 punt.

In de Klasse L1 startte Sterre van Vugt met Hajouti en zij werden 2x 2de met 191,5 en 194 punten, Jacqueline Blom met Deauville, werden 5de met 184 en 4de met 186 punten, Enny Duits en Annemijn werden 2x 9de met 170,5 en 164 punten.

In de Klasse L2 startte Jolijn Schröer en Billy Jean en zij werden 1ste met 192 punten en 3de met 188,5 punt. Tessa van Schaik en Faith werden 7de met 175 en 6de met 170 punten.

Voor de pony's is de volgende wedstrijd op 16 maart. Hiervoor kun je niet meer inschrijven, deze zit vol. Daarna gaan ze vanaf april weer buitenwedstrijden organiseren, te beginnen op 6 april voor de paarden. Hiervoor kun je nog inschrijven via mijnknhs.nl of mail naar wedstrijdderaam@live.nl. De volledige uitslag is te vinden op www.stichtingderaam.nl.