Educatief en ontspannend

Informatiemiddag bij KBO Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel houdt op woensdag 4 april, in samenwerking met ViERBINDEN, om 13.30 uur een bijeenkomst over de wirwar van voorzieningen, regels en mogelijkheden op het gebied van zorg, welzijn en wonen, waar senioren, maar ook anderen, gebruik van kunnen maken.

Deze bijeenkomst vindt plaats in De Dreef in Aarle-Rixtel. Op een ontspannende wijze geeft de Ouderenwerker van Laarbeek, Henrie Bouwmans, informatie over de mogelijkheden waar senioren gebruik van kunnen maken. De presentatie is op een interactieve manier en er zijn leuke prijzen te winnen. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle senioren van Laarbeek.

Dus wilt u beter de weg weten in de wirwar van voorzieningen of wilt u gewoon deelnemen aan een ontspannende informatiemiddag, dan bent u van harte welkom op 4 april om 13.30 uur in De Dreef. In verband met de organisatie wel graag vóór 31 maart even aanmelden bij Maria Hagelaar: bij voorkeur per e-mail: m.hagelaar@hotmail.com of telefoon 0492–383293.