De Keiegalmers
De Keiegalmers Foto:

Heel Aarle zingt in de Couwenbergh

Aarle-Rixtel – Heel Aarle zingt, en u zingt mee! Samen met het smartlappenorkest De Wanhoop en het amusementskoor De Keiegalmers in Conferentiecentrum de Couwenbergh, op zondag 11 maart. Deze unieke samenwerking heeft al tot veel prachtige en succesvolle optredens geleid in de regio.

Regelmatig samen repeteren en lachen levert prachtige liederen op. De dirigent Hubert Geurts hamert tijdens de repetitie steeds op goed muziek maken, maar ook op het belang van 'een sfeertje' overbrengen.

De meest bekende nummers zijn diverse Amsterdamse volksliederen, een walsmedley, Kleine kokette Katinka, Reisje langs de Rijn en Oh, Heideroosje. Soms is de tekst aangepast aan de regio, bv. de open of gesloten brug naar Helmond, een reisje door 'de knaal' of over Johan Verschure. Het zijn dus vooral liedjes uit de oude doos, maar in Aarle-Rixtel mag uiteraard het succesvolle Bai Jantje niet ontbreken.

Zij zorgen voor de muziek en de teksten, zodat iedereen volop kan meezingen met alle bekende melodieën. Vanaf 13.30 uur is de zaal open. Het programma is van 14.00 - 16.00 uur en de entree is gratis (waar vind je dat nog voor zo'n prachtige middag?). Ben je er bij en zing je mee?