Team Twaalf25
Team Twaalf25 Foto:

Team Twaalf25 houdt potgrondactie

Mariahout - Team Twaalf25 (bestaande uit Joris Dekkers, Serge van Hout, Maarten Gilsing, Geert van Doorn, Bart Donkers en Elke Dekkers) uit Mariahout heeft de ambitie opgepakt om dit jaar als team een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Daarom leveren zij in dit kader een sportieve prestatie op 7 juni door mee te fietsen in Frankrijk tijdens Alpe d'HuZes.

In totaal is een bedrag van €15.000,00 aan inschrijfgeld nodig. Om dit geld bij elkaar te krijgen hebben zij al verschillende acties georganiseerd. Maar ze zijn er nog niet. Daarom heeft team Twaalf25 een nieuwe actie bedacht, waarvoor ze graag uw aandacht vragen.

Op zaterdag 10 maart gaan zij in Mariahout huis-aan-huis om zakken potgrond te verkopen. De potgrond, wat garant staat voor goede kwaliteit, is verpakt in grote zakken van 40 liter en is geschikt voor zowel binnen als buiten. De kosten bedragen €4,00 per zak en voor 3 zakken betaalt u slechts €10,00. Met deze huis-aan-huis actie starten zij 10 maart tussen 9.00 en 9.30 uur. Mocht u niet thuis zijn, dan is er altijd nog een mogelijkheid om de potgrond te bestellen en thuis te laten bezorgen bij een minimale afname van 3 zakken (binnen een straal van 10 km vanaf Mariahout). Stuur gerust een e-mail naar teamtwaalf25@gmail.com of een berichtje via hun Facebookpagina.

Ook is de potgrond te koop bij Jos Martens, Ginderdoor 55. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede van Alpe d'HuZes. Voor meer informatie over het team of komende acties kunt u hen vinden op Facebook: Team Twaalf25.