de jongste blokfluiters in actie tijdens de voorspeeldag
de jongste blokfluiters in actie tijdens de voorspeeldag Foto:

Harmonie St Caecilia 11 maart in sprookjessferen

Lieshout – Frozen, Fata Morgana, De Kleine Zeemeermin, zondagmiddag trakteert Harmonie St Caecilia de kinderen van Laarbeek op een betoverend sprookjesconcert. St Caecilia geeft het concert om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de muziek en de muziekvereniging.

Het orkest, een verteller, dansers en zangers nemen de kinderen mee in een reis door verschillende bekende sprookjes met muziek uit onder meer de Efteling en verschillende Disneyfilms. Alles aangevuld met film op groot scherm.

Het concert wordt 11 maart gehouden in het Dorpshuis in Lieshout en start om 14.30 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij DIO Mark en het Dorpshuis. Een kaartje voor volwassenen kost €5,00. Een kinderkaartje (2 – 12 jaar) is gratis. Wees snel, op = op.

Dit concert is een afsluiting van een drietal activiteiten voor de leerlingen en toekomstige leerlingen van St Caecilia. Op 4 maart gaf de harmonie haar jaarlijkse voorspeeldag, dit jaar in Mariahout (zie foto). Op 9 maart bezochten de basisscholen de harmonie voor de jaarlijkse ledenwerving.